Profil

God service, god kommunikation​

Globus Services ApS blev etableret d. 1.7.2009.

Bruno Lundby startede hos Globus Services 1. juli 2011 og er daglig leder og ejer af Globus Services. Efter 7 år i hæren startede Bruno i januar 1990 som timelønnet sanitør i landets dengang største skadeservicefirma ISS Skadeservice, hvor han gennem de næste 16 år fik ”faget” ind under huden. Bruno har således, i dag mere end 30 års praktisk og ledelsesmæssig erfaring fra skadeservicebranchen.

”Det vigtigste for os er, at der konstant fokuseres på medarbejdertilfredshed og kundetilfredshed og at alle led i virksomheden har for øje, at vi hele tiden kan gøre tingene bedre/lære noget nyt… ”

Det behøver ikke altid være store ting – det kan godt være små ting som differentierer os fra andre… Hovedsagen er, at vi sammen skaber en arbejdsplads som vi selv kan være stolte af og som skaber tillid og troværdighed hos mennesker der har haft en skade.

Vi tilstræber altid en direkte dialog som alle forstår. På den måde undgår vi misforståelser eller at forventningerne ikke følger med det faktisk udførte. Vi følger opgaverne til dørs og informerer kunden i hele forløbet.

Selvom alle vore medarbejdere er erfarne, er vi alle enige om, at vi hele tiden kan lære noget nyt og blive klogere på vores felt. Dermed bliver vi bedre og bedre til at løse opgaverne. Globus Services’ værdier udtrykker rammen for den adfærd, vi ønsker at møde kunder og medarbejdere med.

Værdierne er det holdningsmæssige udgangspunkt for alle vores aktiviteter og handlinger i hverdagen.

  • Respekt
  • Engagement
  • Nærvær
  • Troværdighed

Vi udfører vores arbejde med respekt – for at hjælpe og gøre mennesker glade.